Меню
Количка

SERGIO TACCHINI

Световноизвестната компания за спортни облекла и аксесоари Sergio Tacchini е лидер на пазара повече от 50 години. Началото на модния бранд се поставя през 1966 г., когато известният италиански тенисист Sergio Tacchini създава компания на име Sandys SpA, която по-късно преименува на себе си. Часовниците Sergio Tacchini се отличават със страхотен и впечатляващ дизайн. Безспорно са подходящи за тези, които следят модните тенденции, обичат спорта и искат да изглеждат стилни в ежедневието си. Безупречни са както във външния вид, така и в производството им, спазвайки високи стандарти за качество. Имат няколко колекции подходящи и за мъже и за жени. Часовниците на Tacchini предлагат разнообразие от модели като всичките носят своята уникалност!
Производител: SERGIO TACCHINI
Спортен модел мъжки часовник от колекцията Heritech. Корпус изработен от неръждаема стомана. Зелена силиконова каишка. Мултифункционален  дисплей с минерално стъкло. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на душ, не се препоръчва обилно мокрене.Бултайм ООД ..
255.00лв. 216.75лв. без ДДС:216.75лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Спортен модел мъжки часовник от колекцията Heritech. Корпус изработен от неръждаема стомана. Черна силиконова каишка. Мултифункционален  дисплей с минерално стъкло. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на душ, не се препоръчва обилно мокрене.Бултайм ООД е..
234.00лв. 198.90лв. без ДДС:198.90лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio с каишка от естествена кожа. Корпус изработен от неръждаема стомана. Мултифункционален  дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и вз..
191.00лв. 162.35лв. без ДДС:162.35лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Heritech. Моделът е с корпус изработен от неръждаема стомана. Черна силиконова каишка. Мултифункционален  дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM -..
225.00лв. 191.25лв. без ДДС:191.25лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio с тъмнозелена силиконова каишка. Корпус от неръждаема стомана. Моделът е с мултифункционален  дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - до..
209.00лв. 177.65лв. без ДДС:177.65лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio със синя силиконова каишка. Корпус от неръждаема стомана. Моделът е с мултифункционален  дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допуска..
212.00лв. 180.20лв. без ДДС:180.20лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio с корпус и верижка от неръждаема стомана. Моделът е с мултифункционален  дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски..
229.00лв. 194.65лв. без ДДС:194.65лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio със спортно-елегантна визия. Моделът е с корпус и верижка от неръждаема стомана.Мултифункционален  дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Задвижва се от кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM..
239.00лв. 203.15лв. без ДДС:203.15лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio с корпус и верижка от неръждаема стомана. Мултифункционален  дисплей в черен цвят с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на ..
210.00лв. 178.50лв. без ДДС:178.50лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio с мултифункционален черен дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Моделът е с корпус и верижка от неръждаема стомана. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на д..
217.00лв. 184.45лв. без ДДС:184.45лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio в спортно-елегантен стил. Корпус от стомана. Черна кожена каишка. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взиман..
193.00лв. 164.05лв. без ДДС:164.05лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio в спортно-елегантен стил. Корпус от стомана. Синя кожена каишка. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане..
208.00лв. 176.80лв. без ДДС:176.80лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio в спортно-елегантен стил. Корпус от стомана. Тъмнокафява кожена каишка. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и ..
208.00лв. 176.80лв. без ДДС:176.80лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio в спортно-елегантен стил. Корпус от стомана. Тъмнозелена кожена каишка. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден от седмицата и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и ..
208.00лв. 176.80лв. без ДДС:176.80лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio със спортно-елегантна визия. Моделът е с корпус от неръждаема стомана и тъмнозелена силиконова каишка. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на душ, не се препор..
183.00лв. 155.55лв. без ДДС:155.55лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio със спортно-елегантна визия. Моделът е с корпус от неръждаема стомана и червена силиконова каишка. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на душ, не се препоръчва..
183.00лв. 155.55лв. без ДДС:155.55лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio. Моделът е с корпус от неръждаема стомана и тъмнокафява каишка от естествена кожа. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане..
213.00лв. 181.05лв. без ДДС:181.05лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Archivio. Моделът е с корпус от неръждаема стомана и кафява каишка от естествена кожа. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на д..
213.00лв. 181.05лв. без ДДС:181.05лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini с модерна спортно-елегантна визия от колекцията Heritech. Моделът е с корпус от неръждаема стомана и синя силиконова каишка. Мултифункционален дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се ле..
275.00лв. без ДДС:275.00лв.
Производител: SERGIO TACCHINI
Мъжки часовник Sergio Tacchini от колекцията Streamline с корпус от неръждаема стомана и черна силиконова каишка. Мултифункционален черен дисплей с минерално стъкло и показатели за дата, ден и двойно време. Кварцов механизъм. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взимане на душ, не се пр..
177.00лв. 150.45лв. без ДДС:150.45лв.
Показва 1 до 20 от 614 (31 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за Лични данни .