Menu
Your Cart

LEE COOPER

Lee Cooper е известен и разпознаваем бранд, чийто основен девиз гласи: „Посветени на денима, верни на стила!“ Приключението започва през 1908 г. в Лондонския Ийст Енд. Морис Купър създава марка, която се откроява и установява статут на емблематичен и безспорен новатор в стила деним. Lee Cooper се утвърждава като предпочитана марка за рок звезди и фенове по целия свят. Здраво стъпили върху глобалното пространство на денима, продължават да се развиват повече от 100 години в над 70 държави. Легендарната марка предлага на своите фенове освен богато разнообразие от деним също така и отличителни аксесоари. Lee Cooper е за всички, които са част от едно общество в крак с модните писъци. С обогатения асортимент и лондонския привкус се разпростират из света и го завладяват. Часовниците на известната марка са част от компанията и като такива безспорно поддържат нивото, с което да се насладите на качество и разнообразие. Иновативни, в крак с модните тенденции и с перфектно качество - това са малка част от описанията, които се отнасят за Lee Cooper. Сравнително нови като продукти, часовниците на марката определено са разпознаваеми. За пръв път те се представят на изложение през 2017 г. и изключително успешно разширяват продуктите на компанията. Дизайнерски колекции с ненадминато богатство от модели, изработени от висококачествени материали. Цветни и разнообразни, точни и на добра цена, Lee Cooper винаги биха били най-добрият избор.
Brand: LEE COOPER
Модерен мъжки модел със съвременна визия и несломим дух, изработен от супер метал – специална сплав разработена от Lee Cooper, за която можете да прочетете подробности в описанието на марката. Часовникът е с тъмносин дисплей с показатели за ден, дата и 24 часа - мултифункционален, минерално стъкло ..
128.00лв. Ex Tax:128.00лв.
Brand: LEE COOPER
Модерен мъжки модел със съвременна визия и несломим дух, изработен от супер метал – специална сплав разработена от Lee Cooper, за която можете да прочетете подробности в описанието на марката. Часовникът е с черен дисплей с показатели за ден, дата и 24 часа - мултифункционален, минерално стъкло и ч..
134.00лв. Ex Tax:134.00лв.
Brand: LEE COOPER
Впечатляващ мъжки модел със съвременна визия и несломим дух, изработен от супер метал – специална сплав разработена от Lee Cooper, за която можете да прочетете подробности в описанието на марката. Часовникът е с черен дисплей с показатели за ден, дата, 24 часов формат и секунди в интересно разполож..
134.00лв. Ex Tax:134.00лв.
Brand: LEE COOPER
Красив дамски часовник с модерна, изискана визия и женствено излъчване. Има минерално стъкло, а под него аналогов дисплей в черно с римски цифри съчетан с черна кожена каишка. Задвижва се от кварцов механизъм. Диаметър 35 мм. Водоустойчивост 3 АТМ – не се препоръчва обилно мокрене. Покритие в цвят ..
76.00лв. Ex Tax:76.00лв.
Showing 1 to 20 of 804 (41 Pages)
This is the sticky Notification module. You can use it for any message such as cookie notices, special promotions, or any other important text.