Меню
Количка

ORIENT STAR

ORIENT поразяват Света със своята уникалност, посвещавайки се на създаването на най-добрите часовници на пазара. Уникалността в дизайна върви ръка за ръка с шедьоврите, които ORIENT представят. Усъвършенстваните технологии за прецизна изработка, съчетани с автентичност и качество дават началото на нова ера на механичните часовници. Те си сътрудничат дълги години със Seiko Epson Corporation и през 2017г. двете компании обединиха своите сили и опит. На китката Ви е радостта от вечния стил и обещанието за утрешния ден. ORIENT отговаря на любовта Ви към автентичното с наследство от механично съвършенство.
Производител: ORIENT STAR
Класически модел дамски часовник Orient Star с модерен елегантен дизайн. Корпус и верижка от неръждаема стомана. Циферблата е с отвор на 9 часа, разкриващ движението на механизма. Минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Задвижва се от японски автоматичен механизъм, с възможност за ръчн..
957.00лв. без ДДС:957.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Елегантен дамски часовник Orient Star с корпус и верижка от неръждаема стомана. Стилен сребрист дисплей с полускелетиран отвор на 9 часа, разкриващ движението на механизма и инкрустиран кристал на 12 часа. Сапфирено стъкло с антирефлексно покритие. Автоматичен японски механизъм Cal.55C22 с 20 к..
1,096.00лв. без ДДС:1,096.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Елегантен дамски часовник Orient Star с корпус и верижка от неръждаема стомана. Стилен дисплей във виненочервен цвят с полускелетиран отвор на 9 часа, разкриващ движението на механизма и инкрустиран кристал на 12 часа. Сапфирено стъкло с антирефлексно покритие. Автоматичен японски механизъм Cal..
1,009.00лв. без ДДС:1,009.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Спортен мъжки часовник Orient Star с модерен дизайн от колекцията Sports. Корпус и верижка изработени от неръждаема стомана. Черен аналогов дисплей с отвор, позволяващ да се наблюдава част от механизма и индикатор за резервната мощност. Фосфоресциращи стрелки и индекси. Сапфирено стъкло. Автом..
1,566.00лв. без ДДС:1,566.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Спортен мъжки часовник Orient Star с модерен дизайн от колекцията Sports. Корпус и верижка изработени от неръждаема стомана. Кафяв аналогов дисплей с отвор, позволяващ да се наблюдава част от механизма и индикатор за резервната мощност. Фосфоресциращи стрелки и индекси. Сапфирено стъкло. Автома..
1,566.00лв. без ДДС:1,566.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Спортен модел мъжки часовник с корпус и верижка от неръждаема стомана. Бял аналогов дисплей с отвор, позволяващ да се наблюдава част от механизма и индикатор за резервната мощност. Фосфоресциращи стрелки и индекси. Сапфирено стъкло с антрирефлексно покритие. Автоматичен механизъм F6R42 с 22 камъка и..
1,566.00лв. без ДДС:1,566.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Мъжки часовник Orient Star с елегантен дизайн. Моделът е с корпус от неръждаема стомана, съчетан с кафява каишка от естествена кожа. Стилен циферблат с прозорец, позволяващ да се наблюдава част от механизма и индикатор за резервната мощност. Минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Автоматичен ме..
1,142.00лв. без ДДС:1,142.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Мъжки часовник Orient Star с елегантен дизайн. Моделът е с корпус от неръждаема стомана, съчетан с каишка от естествена кожа. Стилен син циферблат с прозорец, позволяващ да се наблюдава част от механизма и индикатор за резервната мощност. Минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Автоматичен механ..
1,102.00лв. без ДДС:1,102.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Елегантен мъжки часовник Orient Star. Корпус от неръждаема стомана, съчетан с каишка от естествена кожа. Кафяв аналогов дисплей с  отвор, позволяващ да се наблюдава част от механизма, индикатор за резервната мощност и отделен секундарник. Сапфирено стъкло с антирефлексно покритие. Задвижва..
1,444.00лв. без ДДС:1,444.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Класически модел мъжки часовник Orient Star с елегантен дизайн. Моделът е с  полу-скелетонизиран дисплей с видим баланс, индикатор за резервна мощност и отделен секундарник. Корпусът и верижката са изработени от неръждаема стомана. Стъклото е сапфир-кристал. Часовникът се задвижва от японс..
1,531.00лв. без ДДС:1,531.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Елегантен модел мъжки часовник Orient Star. Корпус от неръждаема стомана, съчетан с кафява каишка от естествена кожа. Аналогов дисплей с индикатор за резервната мощност, отделен секундарник и отвор, позволяващ да се наблюдава част от механизма . Сапфирено стъкло. Японски автоматичен механизъм. ..
1,322.00лв. без ДДС:1,322.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Класически модел дамски часовник Orient Star с модерен елегантен дизайн. Корпус от неръждаема стомана, съчетан с кафява каишка от естствена кожа. Циферблат с отвор, разкриващ движението на механизма. Минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Автоматичен механизъм с 20 камъка и 40 часа ре..
870.00лв. без ДДС:870.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Класически модел дамски часовник Orient Star с модерна елегантна визия от колекцията Classic. Корпус изработен от неръждаема стомана, съчетан с тъмнокафява кожена каишка. Минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Аналогов дисплей със стилен дизайн и отвор, разкриващ движението на механиз..
870.00лв. без ДДС:870.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Класически модел дамски часовник Orient Star с елегантна визия от колекцията Classic. Корпус изработен от неръждаема стомана, съчетан с каишка от естествена кожа. Минерално стъкло, устойчиво на надраскване. Аналогов дисплей със стилен дизайн и отвор, разкриващ движението на механизма. Авто..
870.00лв. без ДДС:870.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Класически модел дамски часовник Orient Star с модерна визия от колекцията Classic. Корпус изработен от неръждаема стомана, съчетан с тъмносиня кожена каишка. Стъкло минерал-кристал. Аналогов дисплей със стилен дизайн и видим баланс на 9 часа. Задвижва се от автоматичен механизъм 55C22 с резерв..
835.00лв. без ДДС:835.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Дамски часовник Orient Star с елегантен дизайн. Корпус от неръждаема стомана. Каишка от естествена кожа. Циферблата с полускелетиран отвор на 9 часа, разкриващ движението на механизма. Сапфирено стъкло. Автоматичен механизъм Cal.55C2. Водоустойчивост 5 ATM - допускат се леки пръски и взима..
940.00лв. без ДДС:940.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Eлегантен мъжки часовник от колекцията Contemporary. Моделът е с корпус от неръждаема стомана и каишка от естествена кожа. Аналогов дисплей с отвор, позволяващ да се наблюдава част от механизма и индикатор за резервната мощност. Фосфоресциращи стрелки. Сапфирено стъкло с антирефлексно покритие. Авто..
1,114.00лв. без ДДС:1,114.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Елегантен мъжки часовник Orient Star. Корпус от неръждаема стомана. Каишка от естествена кожа. Аналогов дисплей с показател за дата и индикатор за резервната мощност. Прозрачен гръб, през който може да се види механизма. Сапфирено стъкло. Моделът се задвижва  от автоматичен механизъм Cal.F6N43 ..
1,288.00лв. без ДДС:1,288.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Спортно-елегантен мъжки часовник Orient Star. Корпус и верижка от неръждаема стомана. Черен аналогов дисплей с показател за дата и индикатор за резервната мощност. Прозрачен гръб, през който може да се види механизма. Стъкло сапфир-кристал. Задвижва се от автоматичен механизъм Cal.F6N43 с 50 часа ре..
1,096.00лв. без ДДС:1,096.00лв.
Производител: ORIENT STAR
Мъжки часовник Orient Star със спортно-елегантен дизайн. Корпус от неръждаема стомана, съчетан с кафява каишка от естествена кожа. Масленозелен аналогов дисплей с показател за дата и индикатор за резервната мощност. Фосфоресциращи стрелки, индекси и цифри. Стъкло сапфир-кристал. Задвижва се от автом..
1,357.00лв. без ДДС:1,357.00лв.
Показва 1 до 20 от 49 (3 страници)
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за Лични данни .