Меню
Количка

Как да платя?

Как да платите?

 

Благодарим Ви за проявения интерес.

 

В момента в който Вие приключите с пазаруването в нашия сайт и продължите към финализиране на поръчката ще бъдете препратени към формата за поръчка.

 

Когато стигнете до раздела "Метод на плащане / доставка" Вие ще можете да изберете начина по който да заплатите.

 

Можете да заплатите желания от Вас артикул по два начина:

 

1. В момента на получаване на стоката от избрания от Вас куриер - с опцията наложен платеж

 

  • Това е един от най разпространените и предпочитани варианти на разплащане.

  • Ако поръчката Ви е на стойност над 100 лева при получаване на стоката Вие трябва да заплатите на куриера стойността на заявените от Вас артикули, а доставката ще бъде за наша сметка.

  • Ако поръчката ви е на стойност до 100 лева доставката е за Ваша сметка и в такъв случай при получаванет на колета ще заплатите стойността на заявените от Вас артикули и стойността на куриерската услуга.

  • С опциите за доставка които предлагаме - Спиди и Еконт Експрес, финалната сума ще бъде автоматично изчислена и преди самото финализиране на поръчката ще видите каква е общата сума за плащане.

  • Моля имайте предвид, че сумите за доставка са приблизителни, но не винаги точни, тъй като цените на тези услуги постоянно се променят. Ние се стремим да обновяваме тези промени в цените своевременно.

 

 

2. Предстои плащане с дебитна или кредитна карта.

 

След направена поръчка и плащане, ние ще се свържем с Вас по телефона за връзка, който сте оставили за потвърждаване на направената поръчка и предоставените данни.

Моля имайте предвид, че в никакъв случай няма да изпратим поръчан артикул преди да сме се свързали с Вас.

 

 

Приятни мигове с WWW.BULTIME.BG - Вашият Електронен Магазин!

За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за Лични данни .