Меню
Количка

Общи условия

Информация за нас:


БУЛТАЙМ ООД
ЕИК: 115779996
Адрес: Бултайм ООД, ул. „капитан Димитър Списаревски“ 19, ет 1, офис, 1000 ж.к. Дружба 1, София
Телефон089 797 2244


ОБЩИ УСЛОВИЯ

Тези Общи условия уреждат взаимоотношенията между Продавачите и Потребителите (клиентите), които ползват елетронния магазин bultime.bg за покупка на стоки.


Продуктите, които се намират на интернет страницата на bultime.bg не представляват правно обвързваща оферта, а са по-скоро демонстративен онлайн каталог, описващ  продуктовата линия на търговеца.


След кликане на бутона "КУПИ ", потребителите се съгласяват да закупят стоките, намиращи се в потребителската  количка. Това действие има правно обвързваща сила. Клиентът получава потвърждение на поръчката и с получаване на това потвърждение се счита, че договорът е сключен. При изпращане на поръчката или при потвърждението е сключен  Договор.


ТЪРГОВЕЦА си запазва правото да направи отказ от доставка на потвърдена поръчка в случай, че стоките не са достъпни. При липса на складова наличност от заявената стока, в рамките на работната седмица ТЪРГОВЕЦЪТ уведомява потребителя/клиента за изчерпването й чрез изпращане на съобщение до посочения от Клиента електронен адрес или на посочения телефонен номер. В случай, че е направен превод по сметката на търговеца, клиентът ще може да избира между възстановяване на сумите, отказ от поръчката или чрез заместваща поръчка.

Всички обявени цени на продуктите са обявени с включено 20% ДДС.


АВТОРСКИ ПРАВА

bultime.bg e нов електронен магазин собственост на БУЛТАЙМ ООД специализаран в продажбата на мотоекипировка и аксесоари.

Съдържанието в Сайта – информация, данни, ресурси, услуги, текст, снимков материал, графики - e собственост  на bultime.bg , и/или на неговите партньори, доставчици и клиенти и е защитено с авторски права.


То не може да бъде възпроизвеждано под никаква форма, с каквато и да е цел и в каквато и да е медия или компютърна среда без изричното писмено съгласие на bultime.bg  и/или на неговите партньори, доставчици или клиенти. Всяко неупълномощено използване на съдържанието ще се тълкува като нарушение на Закона за авторското право и сродните му права, Закона за марките и географските означения и другите действащи закони. Новините в този Сайт са предназначени само за Ваша лична информация. Употребата им извън този смисъл като публикуване, размножаване, всяка форма на комерсиално използване, както и препредаването на трети лица в пълна, частична или преработена форма без знанието и одобрението на bultime.bg е непозволено.ДОСТАВКА

bultime.bg се ангажира да извършва доставака на продуктите си от сайта до крайния клиент.Условията на доставка са упоменати подробно  в " Условия на доставка " в сайта на  bultime.bg.


Веднага след  доставката, стоките следва да бъдат прегледани внимателно от потребителя/клиента или упълномощено от него лице. Евентуални повреди, удари и други щети следва да бъдат докладвани незабавно на ТЪРГОВЕЦА. В случай, че бъде установено наличие на щети, които са се получили при транспортирането на стоката, клиента е длъжен веднага да уведоми Търговеца за възникналата щета.


Търговеца не се ангажира с точен час на доставка. Доставките се изпълняват в рамките на работния ден.

При посочени неверен или сгрешен адрес, лице за контакти и/или телефон при подаване на заявката ТЪРГОВЕЦА не е обвързан от каквото и да е задължение за изпълнение на поръчката.

При предаване на стоката потребителят/клиентът или трето лице подписват придружаващите я документи. За трето лице се счита всеки, който не е титуляр на заявлението, но приема стоката на доставка и е на посочения от клиента адрес. 


При отказ за получаване на стоката, извън случаите описани по-долу, отказът се счита за неоснователен и Клиентът дължи заплащане на разходите за доставка и връщане на стоката. В случай, че Клиентът не бъде намерен в срока за изпълнение на доставката на посочения адрес или не бъде осигурен достъп и условия за предаване на стоката в този срок, ТЪРГОВЕЦА се освобождава от задължението си да достави заявената за покупка стока.


 Когато доставената стока явно не съответства на заявената за покупка от Клиента стока и това може да се установи чрез обикновения й преглед,клиентът може да иска доставената му стока да бъде заменена със съответстваща на направеното от него заявление за покупка в срок от 24 часа от получаването й.


Условия за доставка

Всяка доставка изпратена от БУЛТАЙМ ООД се извършва чрез куриер по ваш избор.

Основно ползваме услугите на куриерските фирми ЕКОНТ и СПИДИ.

Пратките се изпращат задължително с тест и преглед преди получаване!!!

Цената за доставка е по фиксираните тарифи на куриерсите фирми в зависимост от това дали пратката ще бъдат изпратена до адрес илли до офис!!!

Доставката и връщането ако стоката бъде отказана се поема от получателя!!!


Гаранция:

Отдел Часовници и Техника:

гр. София, жк. Дружба 1, ул."Капитан Димитър Списаревски" 19 ет.1

Тел.: 02 9718306, 0897972244

Работно време: от 09:00 до 18:00 часа в делничните дни и от 09:00 до 14:00 часа в събота

 

Промоции и търговски отстъпки:

1. Карта за отстъпка на BULTIME.BG

Условия :

Картата се предоставя при покупка над 100 лв като комплимент и важи за всички бъдещи покупки както следва :

При покупка от 100 лв. до 200 лв. -5%

При покупка над 200 лв. -10%

При покупка над 500 лв. - 12%

Отстъпката важи за физическите обекти в Mall of Sofia и Mall Paradise , както и в онлайн магазина www.bultime.bg с промо код, изписан на самата карта.

При наличие на актуална промоция в сайта и физическите обекти , посочената отстъпка не се сумира , а се приема по-голямата такава по подразбиране.

2. Отстъпка при регистрация

Условия :

Търговската отстъпка от 10% се взима еднократно при извършена регистрация в онлайн магазина www.bultime.bg. При наличие на актуална промоция в сайта, посочената отстъпка не се сумира, а се приема по-голямата такава по подразбиране.

3. Промоции

Условия :

Можете да получите промоционална отстъпка само и единствено в периода, за който е актуална конкртетната промоция на конкретния продукт.


ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ПОТРЕБИТЕЛЯ/КЛИЕНТА

Потребителят/клиентът има възможност да разглежда и да поръчва обявените стоки на Интернет магазина bultime.bg.

Потребителят/клиентът има право да се информира за състоянието на своята поръчка.

Потребителят/клиентът носи пълна отговорност за опазването на своето потребителско име и парола, както и за всички действия, които се извършват от него или от трето лице чрез използване на потребителското име и паролата. Потребителят е длъжен незабавно да уведомява ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на неправомерен достъп чрез използване на неговото потребителско име и парола, както и винаги, когато съществува опасност от такова използване. 


Потребителят е длъжен да заплати цената на поръчката си според обявеният начин на страницата bultime.bg.

Всеки потребител, независимо дали е клиент на ТЪРГОВЕЦА  се задължава при ползване на услугите: 

Да уведомява незабавно ТЪРГОВЕЦА  за всеки случай на извършено или открито нарушение при използване на предоставяните услуги; 

Да не зарежда, изпраща, предава, разпространява или използва по какъвто и да било начин и да не прави достояние на трети лица софтуер, компютърни програми, файлове, приложения или други материали, съдържащи компютърни вируси, системи за неоторизиран отдалечен контрол ("троянски коне"), компютърни кодове, или материали, предназначени да прекъсват, затрудняват, нарушават или ограничават нормалното функциониране на компютърен хардуер или софтуер или телекомуникационните съоръжения или имащи за цел неоторизирано проникване или достъп в чуждестранни ресурси или софтуер; 

Да не извършва злоумишлени действия; 

Да обезщети ТЪРГОВЕЦА  и всички трети лица за всички претърпени вреди и пропуснати ползи, включително за всякакви разходи и платени адвокатски възнаграждения, настъпили вследствие на предявени искове от и/или платени обезщетения на трети лица във връзка с Интернет страници, хипер-връзки, материали или информация, които Потребителят е използвал, разположил на сървъра, изпращал, разпространявал, направил достояние на трети лица или направил достъпни чрез bultime.bg в нарушение на закона, настоящите Общи условия, Добрите нрави или Интернет етиката;

Клиентът се задължава да посочи точен и валиден телефон, адрес за доставка и електронен адрес, да плати цената на стоката при получаване.


ПРАВА И ЗАДЪЛЖЕНИЯ НА ТЪРГОВЕЦА

ТЪРГОВЕЦА  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. 

ТЪРГОВЕЦА  има право, но не и задължение да запазва материали и информация, разположени на сървъра на /името на сайта/.  

ТЪРГОВЕЦА  има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на ТЪРГОВЕЦА  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта.

ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез bultime.bg.


ТЪРГОВЕЦА  няма задължението и обективната възможност да контролира начина, по който потребителите използват предоставяните услуги. 

ТЪРГОВЕЦА  има право по всяко време, без уведомяване на Потребителя/клиента, когато последният ползва услугите в нарушение на настоящите условия, както и по преценка на ТЪРГОВЕЦА  да прекрати, спре или промени предоставяните услуги във връзка с ползването на сайта. ТЪРГОВЕЦА  не носи отговорност спрямо потребителите и трети лица за претърпени вреди и пропуснати ползи, настъпили вследствие прекратяването, спирането, променянето или ограничаването на услугите, изтриването, модифицирането, загубването, недостоверността, неточността, или непълнотата на съобщения, материали или информация, пренасяни, използвани, записвани или станали достъпни чрез bultime.bg.


ТЪРГОВЕЦА  след получаване на плащането се задължава да прехвърли на потребителя/клиента собствеността на заявената за покупка от него стока, да достави в срок заявената за покупка стока, да проверява за техническа изправност всеки артикул преди да бъде изпратен (в случай, че това е възможно, без да се нарушава целостта на опаковката). 


ТЪРГОВЕЦЪТ  не носи отговорност за вреди, причинени върху софтуера, хардуера или телекомуникационните съоръжения, или за загуба на данни, произтекли от материали или ресурси, търсени, заредени или използвани по какъвто и да било начин посредством предоставяните услуги. Съветите, консултациите или помощта, оказани от специалистите и служителите на ТЪРГОВЕЦА  във връзка с ползването на услугите от потребителите, не поражда каквато и да било отговорност или задължения за ТЪРГОВЕЦА . Дружеството не носи отговорност при невярност на посочената от производителя информация за стоката.

 ТЪРГОВЕЦА  има право да събира и използва информация отнасяща се до неговите Потребители/клиенти, независимо дали са регистрирани.
ОТКАЗВАНЕ ОТ СТОКА

Съгласно закона за защита на потребителите, чл.55, потребителят има право, без да дължи обезщетение или неустойка и без да посочва причина, да се откаже от закупена стока в срок от 14  дни, считано от датата на получаване на стоката.


БУЛТАЙМ ООД, собственик на bultime.bg, ще възстанови на потребителя в пълен размер заплатената от него сума, не по-късно от 30 дни, считано от датата, на която потребителят е предявил отказа.

Транспортните разходи за връщане на покупката са за сметка на купувача.

За да бъде върната една стока, тя трябва да е в изряден търговски вид:

  •  стоката да не бъде използвана.
  • опаковката да е запазена.
  • запазена касова бележка или фактура.
За да улесни Вашето търсене, този сайт използва бисквитки. Продължавайки, Вие се съгласявате с нашата политика за Лични данни .